maandag, juli 26, 2021

Zoeken

Photoguru grafisch. Afbeeldingen gemaakt met Photoshop, 3d studio max en een wacom tablet ... Ontdek
Photoguru nightlife. Sfeervolle afbeeldingen vol van kleur gemaakt tijdens concerten en festivals. ... Ontdek
Photoguru architectuur en transport. Gebouwen en voertuigen op een creatieve manier gefotografeerd. ... Ontdek
zondag, 15 februari 2015 18:58

3d Graffiti in Blender 3d

Geschreven door
Beoordeel dit item
(16 stemmen)

Afgelopen periode heb ik me vooral bezig gehouden met het ontwerpen van een foto realistische concept auto in 3d studio max. Dit project is onderdeel van mijn opleiding 3d ontwerpen. Ik moet zeggen dat het leren van 3d me zwaarder valt dan ik had gedacht. Daarom heb ik er even afstand van genomen en ben ik gewoon wat creatieve ideeën gaan uitwerken. Één ervan was het ontwerpen van 3d tekst in de vorm van Graffiti. Normaliter zie je Graffiti alleen op muren etc. Maar met de huidige technieken kun je dit dus ook makkelijk driedimensionaal doen. Hieronder (je kon hem al in de intro zien duhhh!) mijn ontwerp. De 3d tekst is ontworpen in Blender 3d en daarna geïmporteerd in photoshop waar ik de achtergrond en de vloer een klein beetje heb bewerkt. Ik wilde een beetje een duister ontwerp maken. Daarom gekozen voor zwart wit. Ik ben van plan om de letters zelf in 3d uit te gaan printen. Gewoon om te kijken hoe zo een ontwerp dan tot leven komt in het echt. Binnenkort zal ik laten zien hoe mijn concept auto in 3ds max vordert.

3d graffiti in blender 3d

 

 

 

 

 

 

 

Al 3731 keer gelezen! Laatst aangepast op zondag, 15 februari 2015 19:41

2 reacties

  • Reactielink Guido donderdag, 18 juni 2015 16:25 Geplaatst door Guido

    Grapping he? Ik had zoiets een keer op deviantart gezien en wilde het zelf ook een keer proberen.

  • Reactielink paul dinsdag, 12 mei 2015 17:17 Geplaatst door paul

    Ik vind dit heel vet!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.