zondag 22 april 2018

PF Magazine

16 feb 2015

PF (professionele fotografie) Magazine is één van de meest prestigieuse fotografie gerelateerde vakbladen van Nederland. Er is geen fotograaf die er niet van droomt om in dit blad gepubliceerd te worden. De eerste paar jaar dat ik partyfotografie deed werden we gesponsord door Olympus. Het artikel in PF Magazine ging erover hoe Olympus camera's zich staande hielden binnen de nightlifefotografie. Verder kon ik in het interview uitvoerig vertellen over hoe het nu is om nightlifefotograaf te zijn.

Partyfotograaf van het jaar

16 feb 2015

In 2007 werd de wedstrijd partyfotograaf van het jaar gehouden. Deelnemers konden hun beste partyfoto's inzenden en het publiek kon op de ingezonden foto's zijn of haar stem uitbrengen. Onderstaande foto geschoten tijdens Franchise in de Escape venue werd door de bezoekers gekozen tot winnende foto en daarmee werd ik partyfotograaf van het jaar 2007.

Kamera Express

16 feb 2015

Voor de promotie van de Partyfotografie workshops van Kamera Express hebben ze wat foto's van mij gebruikt waarmee ze in verschillende (dag)bladen hebben geadverteerd.

Nightlife Magazine

16 feb 2015

Voor het artikel betaalmiddelen in de nederlandse dance scene heb ik de fotografie verzorgd. Het item werd destijds geplaatst in het blad Nightlife Magazine. Nightlife Magazine is een vakblad voor mensen / bedrijven die zich bezighouden met de uitgaansbranche. Klik op de afbeeldingen voor een grotere versie.

Glamourland

16 feb 2015

Glamourland heeft in dit artikel wat foto's gebruikt van mij die ik tijdens Amsterdam Fashion Week heb geschoten. Glamourland is een online weblog waar artikelen worden geschreven over alles wat met glamour, fashion, lifestyle en celebrities heeft te maken.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk