zaterdag 24 maart 2018

Blog Browser

 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig
 • Ik kijk veel naar japanse animatie films en ik ben dol op het mecha genre. Ik had het idee in
  Lees Verder
 • Het heeft even geduurd maar eindelijk tijd gehad om weer iets nieuws te ontwerpen. Man ik kan niet geloven dat
  Lees Verder
 • Zo na een kleine verbouwing thuis heb ik eindelijk weer wat tijd gevonden om wat creatieve ideeën die ik in
  Lees Verder
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

zondag, 05 mei 2013 20:28

Bevrijdingsdag Amsterdam

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(303 stemmen)

Voor het eerst dit jaar werd het festival niet zoals traditioneel het geval was op de dam gevierd maar in het Westerpark! Op zich geen slechte keuze omdat er gewoon veel meer ruimte is dan op de dam. Er waren verschillende podia waar verschillende artiesten en bands optraden. Op evenementen zoals deze komt niet alleen zeer veel publiek op af maar ook heel veel fotografen. Het was dus een beetje dringen om een goede plek te vinden bij het hoofdpodium waar ik het grootste gedeelte van de dag mijn foto's heb gemaakt. Gelukkig was ik vroeg en had ik een strategisch goede plek uitgekozen! Het blijft altijd lachen als je andere fotografen zenuwachtig heen en weer ziet rennen omdat ze veel te laat arriveren! Al met al een hele leuke "zomerse" dag beleefd! Volgend jaar ziet bevrijdingsdag Amsterdam me weer!

Bevrijdingsdag 2013 trompetist

Bevrijdingsdag 2013 zangeres

Bevrijdingsdag 2013 drummer

rapper mc

drummer bevrijdingsdag 2013

Guitarist westerpark bevrijdingsdag

Saxofonist bevrijdingsdag westerpark

guitar hero

nog een guitar hero westerpark amsterdam

artiest tijdens bevrijdingsdag 2013 westerpark

Al 4697 keer gelezen! Laatst aangepast op donderdag, 05 februari 2015 01:36

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk