vrijdag 19 januari 2018

Blog Browser

  • Standaard
  • Titel
  • Datum
  • Willekeurig
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

maandag, 28 oktober 2013 16:51

Foto's week 44

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(193 stemmen)

 

De herfst begint zijn intrede te doen, maar afgelopen dagen vlak voor de eerste oktober storm, scheen de zon volop en dus even de tijd genomen om weer eens met mijn camera op stap te gaan! Ik wilde ook meteen experimenteren met een foto techniek die ik nog niet veel heb gebruikt, namelijk Infrarood fotografie. Met een speciaal filter voor mijn lens heb ik onderstaande foto van een doel achter mijn huis in het park geschoten. En ik moet zeggen dat het toch wel een leuk en apart effect geeft dat schieten met een infrarood filter! Je krijgt hele aparte kleuren in je foto. Het werkt vooral goed in gebieden waar veel groene planten zijn in combinatie met een blauwe lucht. Verder nog een paar platen geschoten rondom station Sloterdijk en in de buurt van het park achter mijn huis.

Goal

On the right track

Herfstkleuren

 

Al 4560 keer gelezen! Laatst aangepast op dinsdag, 03 februari 2015 23:15

1 Reactie

  • Reactielink Richard zondag, 01 februari 2015 18:36 Geplaatst door Richard

    Mooie platen!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk