dinsdag 16 januari 2018

Blog Browser

  • Standaard
  • Titel
  • Datum
  • Willekeurig
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

zondag, 14 mei 2017 09:43

Sniper

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Ik wilde de foto een wat duistere onheilspellende uitstraling geven met op de voorgrond wat rook en mist zodat het lijkt alsof er net een heftig gevecht heeft plaatsgevonden waarvan de rookdampen nu aan het optrekken zijn. Verder voor wat grauwere kleuren gekozen omdat ik dit wat beter bij het thema van de afbeelding vond passen. Ik heb het contrast van de achtergrond wat versterkt om de details van de muren wat naar voren te halen en deze een lichte blur gegeven om de focus meer op de sniper te leggen. Ik vind het heerlijk dat ik nu in photoshop beter in staat ben om ideeën die ik in mijn hoofd heb uit te kunnen werken. Het kan natuurlijk altijd beter maar ben zeker blij met mijn vooruitgang in dit programma.

 

Model courtesy: Phelon Devion

Al 2356 keer gelezen! Laatst aangepast op zondag, 14 mei 2017 10:05

1 Reactie

  • Reactielink Nick vrijdag, 02 juni 2017 20:05 Geplaatst door Nick

    Heel tof gedaan, het heeft wel iets duisters, alsof hij net iemand heeft omgelegd.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk