zondag 22 april 2018

Blog Browser

 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig
 • Vroeger toen er nog arcade hallen waren was ik een enorme fan van het vechtspel final fight. Onderstaand ontwerp is
  Lees Verder
 • Ik kijk veel naar japanse animatie films en ik ben dol op het mecha genre. Ik had het idee in
  Lees Verder
 • Het heeft even geduurd maar eindelijk tijd gehad om weer iets nieuws te ontwerpen. Man ik kan niet geloven dat
  Lees Verder
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

zondag, 12 februari 2017 14:33

Stein

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

Door die foto kregen we contact met elkaar en dat resulteerde in onderstaande afbeeldingen. Wat is namelijk het geval, ik ben een enorme fan van Sons of Anarchy. En op het profiel van Stein zag ik twee foto's waarop hij er echt badass uitzag. Dus vroeg ik hem of ik zijn foto's mocht photoshoppen. Ik had in gedachten om een soort van schilderachtige stijl te gebuiken een beetje zoals je die ziet in de conceptart van GTA V. Ik moest er even op wachten maar uiteindelijk dus toestemming gekregen om twee van zijn foto's te bewerken. En met hem afgesproken dat als hij de bewerkingen mooi vond ik ze hier op mijn site op mijn blog mocht plaatsen en in mijn portfolio onder het kopje "grafisch". Uiteindelijk ben ik ermee aan de slag gegaan en na een paar dagen heb ik Stein de eindresultaten laten zien.

 

Ik vond het echt tof om te vernemen hoe blij hij was met de bewerkingen! Ik ken een hoop gasten die voor geld fotograferen of ontwerpen maar eerlijk, geen euro weegt op tegen de vreugde van iemand die blij is met je ontwerp. Dat gevoel van voldoening is met geen pen te beschrijven.

Hieronder zie je de originele afbeeldingen en daaronder mijn bewerkingen.

Photo Courtesy: DiamonEyes (Alias) http://diamoneyes.deviantart.com/

Model: Stein Zupancic

Al 736 keer gelezen! Laatst aangepast op zondag, 26 maart 2017 12:59
Meer in deze categorie: « Adnan Citygirl »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk