zondag 22 april 2018

Blog Browser

 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig
 • Vroeger toen er nog arcade hallen waren was ik een enorme fan van het vechtspel final fight. Onderstaand ontwerp is
  Lees Verder
 • Ik kijk veel naar japanse animatie films en ik ben dol op het mecha genre. Ik had het idee in
  Lees Verder
 • Het heeft even geduurd maar eindelijk tijd gehad om weer iets nieuws te ontwerpen. Man ik kan niet geloven dat
  Lees Verder
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

zondag, 25 december 2016 21:05

Steampunk girl

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

In photoshop heb je de mogelijkheid om van meerdere foto's één compositie te maken. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Want als je verschillende foto's gebruikt kom je legio problemen tegen waar  je rekening mee moet houden. Denk hierbij aan kleurverschillen, perspectief etc etc. Maar als je deze techniek onder de knie hebt dan kun je werkelijk alles maken wat je maar wilt. In mijn geval dus steampunk girl. Ik heb twee varianten gemaakt, één in kleur en één in zwartwit. Persoonlijk vind ik die in zwartwit wel heel tof gelukt! Maar ook die in kleur vind ik wel wat hebben. Met deze nieuwe techniek zie ik legio mogelijkheden om ook foto's te combineren met mijn 3d ontwerpen. 

 

Model: Wenona

Model courtesy: mjranum 

Thank you both for your awesome talent!

Al 1036 keer gelezen! Laatst aangepast op zondag, 25 december 2016 21:25

Gerelateerde items (op tag)

Meer in deze categorie: « Duikershorloge Adnan »

2 reacties

 • Reactielink Guido woensdag, 08 februari 2017 02:16 Geplaatst door Guido

  Je hebt wel een punt ja, grappige is dat dit de eerste keer is dat ik zoiets in photoshop had gemaakt. Als ik nu erop terug kijk was het niet eens zo geweldig. Die schaduw had idd beter gekund denk dat ik die alsnog in ps ga aanpassen! Tnx voor de feedback!

 • Reactielink Raymond vrijdag, 03 februari 2017 20:37 Geplaatst door Raymond

  Vette plaat maar die schaduw loopt niet helemaal lekker, misschien moet je die nog aanpassen.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk