maandag 19 februari 2018

Blog Browser

 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig
 • Het heeft even geduurd maar eindelijk tijd gehad om weer iets nieuws te ontwerpen. Man ik kan niet geloven dat
  Lees Verder
 • Zo na een kleine verbouwing thuis heb ik eindelijk weer wat tijd gevonden om wat creatieve ideeën die ik in
  Lees Verder
 • Ik zag op internet een foto van een prachtige dame die achter een raam naar de regen aan het staren
  Lees Verder
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

zaterdag, 14 mei 2016 13:31

Xbox One controller

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Het model is zoals gewoonlijk gemaakt in 3d studiomax. Ik had het idee om voor een beetje donkere / duistere industriële look te gaan. Daarom gekozen voor een achtergrond met een carbonfiber patroon. Aan de linkerkant van de controller heb ik een lamp geplaatst die voor de rode gloed zorgt die je in de afbeelding ziet. De controller zelf wilde ik zo strak mogelijk houden met simpele kleuren. De eerste afbeelding was gewoon mijn artistieke visie zoals ik het ontwerp in mijn hoofd had. De tweede en derde afbeelding zijn qua ontwerp wat rustiger en puur bedoeld om de details van de controller zelf naar voren te brengen.

xbone controller carbon fiber

xbox one controller front and side view

 

Al 924 keer gelezen! Laatst aangepast op zaterdag, 14 mei 2016 13:56

1 Reactie

 • Reactielink Raymind vrijdag, 03 juni 2016 01:25 Geplaatst door Raymind

  Strak design!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk