donderdag 22 juni 2017

Blog Browser

 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig
 • Heel wat jaren geleden heb ik de film SNIPER 2 gezien met Tom Berenger en deze film heeft me geïnspireerd
  Lees Verder
 • Deze week wilde ik een ontwerp maken van een mooie dame die poseert tegen de achtergrond van een mooi stadsaanzicht.
  Lees Verder
 • Ik zat te browsen op de artcommunity Deviantart toen ik een prachtige foto tegenkwam van een man uit Amerika Stein
  Lees Verder
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

dinsdag, 26 april 2016 18:29

Step up!

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)

 

Met de eerste afbeelding wilde ik een soort van effect creëren alsof mijn onderwerp in allemaal kleine blokjes uit elkaar valt. Ik heb er ook voor gekozen om de afbeelding ondanks dat hij duidelijk zwaar bewerkt is toch fotorealistisch te houden. De tweede afbeelding heeft een meer schilderachtig uiterlijk gekregen alsof het onderwerp geschilderd is. De achtergrond heb ik met opzet een "grunge" look gegeven. Bij de derde en laatste afbeelding wilde ik de suggestie wekken dat het om een getekend personage gaat. Het "cellshaded" achtige effect moest dit gevoel versterken.

dissolving dancer 

painted break dancer

drawn dancer

Al 709 keer gelezen! Laatst aangepast op dinsdag, 26 april 2016 18:56

3 reacties

 • Reactielink Guido maandag, 25 juli 2016 12:28 Geplaatst door Guido

  Thanx, nope they are made with photoshop brushes.

 • Reactielink Brad zaterdag, 23 juli 2016 10:40 Geplaatst door Brad

  The first image is amazing, are the particles cg rendered? Or brushed in photoshop?

 • Reactielink Patricia dinsdag, 31 mei 2016 23:48 Geplaatst door Patricia

  Ze zouden niet misstaan als mooie posters.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk