donderdag 22 juni 2017

Blog Browser

 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig
 • Heel wat jaren geleden heb ik de film SNIPER 2 gezien met Tom Berenger en deze film heeft me geïnspireerd
  Lees Verder
 • Deze week wilde ik een ontwerp maken van een mooie dame die poseert tegen de achtergrond van een mooi stadsaanzicht.
  Lees Verder
 • Ik zat te browsen op de artcommunity Deviantart toen ik een prachtige foto tegenkwam van een man uit Amerika Stein
  Lees Verder
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

zondag, 14 februari 2016 10:59

Fiets concept

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(5 stemmen)

 

Het idee was om de fiets in een woonkamerachtige ruimte te plaatsen. De ruimte moest er sober uitzien zodat deze niet de aandacht wegneemt van het onderwerp. Ik heb recent wat ontwerpen van mezelf teruggekeken en ik merkte dat ik vaak dezelfde kleuren gebruikte. Daarom nu ervoor gekozen om de fiets een felle kleur groen te geven. Gewoon om out of the box te denken. Ik wilde voor een soort van trendy maar toch ook "statig" herenfiets model gaan. Het zadel moest van bruin leer worden en de handvaten van het stuur in diezelfde kleur. Het ontwerpen van de fiets was één ding maar deze in een omgeving plaatsen en van mooie materiale voorzien was een heel ander ding. Het lastigste vond ik nog om een mooie belichting te maken. Net als in fotografie is ook in 3d de belichting van je onderwerp cruciaal voor een mooi plaatje. Het maken van de uiteindelijke compositie was minder lastig omdat ik dat natuurlijk vanuit mijn fotografie achtergrond heb meegekregen. De fiets is gerendered met behulp van I-ray. De materialen van de fiets zijn allemaal ontworpen in mentalray. 

Fiets zijaanzicht

fiets voorwiel

fietszadel

fiets profielaanzicht

 
Al 815 keer gelezen! Laatst aangepast op dinsdag, 01 maart 2016 15:32

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk