maandag 19 februari 2018

Blog Browser

 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig
 • Het heeft even geduurd maar eindelijk tijd gehad om weer iets nieuws te ontwerpen. Man ik kan niet geloven dat
  Lees Verder
 • Zo na een kleine verbouwing thuis heb ik eindelijk weer wat tijd gevonden om wat creatieve ideeën die ik in
  Lees Verder
 • Ik zag op internet een foto van een prachtige dame die achter een raam naar de regen aan het staren
  Lees Verder
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

zaterdag, 16 januari 2016 15:47

Beats by Dr. Dre wireless

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(9 stemmen)

Beats heeft een serie draadloze koptelefoons gemaakt die ik er zelf heel mooi vind uitzien. Ik wilde voor een ontwerp gaan met felle kleuren met wat chroom erin verwerkt. Om het uiteindelijke resultaat niet te druk te maken heb ik gekozen om een lichtgrijze achtergrond te gebruiken die heel licht reflecteerd. Qua belichting heb ik in 3ds max voor twee vullichten gekozen en een hoofdlicht. In photoshop heb ik het contrast en de verzadiging van de kleuren wat aangepast. Tot slot in photoshop ook nog één van de ontwerpen omgetoverd tot een stijlvolle schets.

beats dre

beats dre side view

beats by dr dre schets

Al 1271 keer gelezen!
Meer in deze categorie: « Droid Fiets concept »

1 Reactie

 • Reactielink Thomas zondag, 14 februari 2016 11:35 Geplaatst door Thomas

  Damn they are so shiny and polished, love it!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk