zaterdag 21 april 2018

Blog Browser

 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig
 • Vroeger toen er nog arcade hallen waren was ik een enorme fan van het vechtspel final fight. Onderstaand ontwerp is
  Lees Verder
 • Ik kijk veel naar japanse animatie films en ik ben dol op het mecha genre. Ik had het idee in
  Lees Verder
 • Het heeft even geduurd maar eindelijk tijd gehad om weer iets nieuws te ontwerpen. Man ik kan niet geloven dat
  Lees Verder
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

zaterdag, 16 januari 2016 15:47

Beats by Dr. Dre wireless

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(9 stemmen)

Beats heeft een serie draadloze koptelefoons gemaakt die ik er zelf heel mooi vind uitzien. Ik wilde voor een ontwerp gaan met felle kleuren met wat chroom erin verwerkt. Om het uiteindelijke resultaat niet te druk te maken heb ik gekozen om een lichtgrijze achtergrond te gebruiken die heel licht reflecteerd. Qua belichting heb ik in 3ds max voor twee vullichten gekozen en een hoofdlicht. In photoshop heb ik het contrast en de verzadiging van de kleuren wat aangepast. Tot slot in photoshop ook nog één van de ontwerpen omgetoverd tot een stijlvolle schets.

beats dre

beats dre side view

beats by dr dre schets

Al 1439 keer gelezen!
Meer in deze categorie: « Droid Fiets concept »

1 Reactie

 • Reactielink Thomas zondag, 14 februari 2016 11:35 Geplaatst door Thomas

  Damn they are so shiny and polished, love it!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk