donderdag 22 maart 2018

Blog Browser

 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig
 • Ik kijk veel naar japanse animatie films en ik ben dol op het mecha genre. Ik had het idee in
  Lees Verder
 • Het heeft even geduurd maar eindelijk tijd gehad om weer iets nieuws te ontwerpen. Man ik kan niet geloven dat
  Lees Verder
 • Zo na een kleine verbouwing thuis heb ik eindelijk weer wat tijd gevonden om wat creatieve ideeën die ik in
  Lees Verder
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

zondag, 12 juli 2015 12:31

Aura boost

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(5 stemmen)

Sinds ik mijn photoshopkennis een beetje heb opgeschroefd heb ik veel meer de mogelijkheid gekregen om veel creatiever met mijn afbeeldingen om te gaan. Ik ben nu veel meer in staat om ideeën die in mijn hoofd zitten uit te werken en daadwerkelijk tot leven te laten komen in mijn afbeeldingen. Vroeger was ik meer beperkt tot de foto die ik had gemaakt. Dat is op zich geen probleem want alhoewel een goed genomen foto in de meeste gevallen ook prachtig kan zijn wil je soms qua creativiteit wat meer doen met een afbeelding. En juist daar liep ik vaak tegen een muur op. Nu ik me wat meer ben gaan verdiepen in grafisch ontwerpen valt die muur steeds verder weg.

 

Met Aura Boost, de kleurige afbeelding die je hieronder ziet, wilde ik zoals eerder gezegd een afbeelding maken waar letterlijk de kleuren vanaf spatten en die energie uitstraalt. De afbeeldingen hieronder is daarvan het eindresultaat.

Aura Boost blauw

Aura Boost Purple

 

 

Al 1380 keer gelezen! Laatst aangepast op zondag, 12 juli 2015 13:11

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk