zaterdag 21 april 2018

Blog Browser

 • Standaard
 • Titel
 • Datum
 • Willekeurig
 • Vroeger toen er nog arcade hallen waren was ik een enorme fan van het vechtspel final fight. Onderstaand ontwerp is
  Lees Verder
 • Ik kijk veel naar japanse animatie films en ik ben dol op het mecha genre. Ik had het idee in
  Lees Verder
 • Het heeft even geduurd maar eindelijk tijd gehad om weer iets nieuws te ontwerpen. Man ik kan niet geloven dat
  Lees Verder
Meer artikelen houd SHIFT ingedrukt om alles te zien Toon alles

dinsdag, 19 februari 2013 09:13

Family Matters

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(153 stemmen)

De reden waarom ik aan dit project ben begonnen is omdat, hoewel ik al jaren fotografeer ik helemaal geen leuke foto's had van mijn familieleden. Sommigen, zoals bijvoorbeeld mijn oma en opa zijn al op hoge leeftijd en ik had het enorm zonde gevonden als ze er niet meer zijn en ik niet een mooi aandenken aan ze had gehad. Hieronder de resultaten tot nu toe. Van onder tot boven: Opa, Oma, Vader, Broertje. De serie is nog niet klaar want mijn familie is nog veeeeel groter. Gedurende het project vordert zal ik af en toe nog wat foto's plaatsen.

Al 7817 keer gelezen! Laatst aangepast op maandag, 16 februari 2015 09:19

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk